Hellingen tot 16 ton en een maximale lengte van 15 meter

Met behulp van onze nieuwe radiografisch bediende kolomkraan worden zowel motor- als zeiljachten met staande mast, op een deskundige en veilige manier uit of in het water getild.

Hierna wordt het schip op een bootstoel geplaatst. Speciaal voor de moderne en vaak licht gebouwde zeilschepen hebben wij bootstoelen met 6 of 8 stempels zodat de krachten optimaal worden verdeeld. Ook voor motorjachten hebben wij altijd een passende bootstoel.

Met behulp van een hydraulisch werkende transportwagen worden de schepen naar het stallingterrein gereden waar deze op de wasplaats afgespoten wordt.

Winterberging binnen of buiten

Wij beschikken over ca. 125 stallingplaatsen waarvan ca. 30 binnen en ca. 95 buiten.

Hiernaast kunt u, indien u in de buitenstalling staat, per dag onze verwarmde werkplaats huren om zelf of in combinatie met ons werkzaamheden te verrichten.

Zomerstalling 

Heeft u een zomer geen tijd om te varen, geen ligplaats of andere plannen, dan kunt u uw jacht tegen een gereduceerd tarief in deze periode op de wal laten staan.

Mastenkraan

Op- en afmasten tot ca. 20 meter lengte

Voor het afnemen of plaatsen van masten werken wij met een speciale, door ons zelf gebouwde, radiografisch bediende mastenkraan op de werf. Het grote voordeel hiervan is dat het schip "vast” staat en dat we op een zeer beheerste en rustige werkwijze uw jacht kunnen op- en afmasten.

Overdekte mastenberging

Indien u besluit om uw mast van het schip af te laten halen, worden deze op onze mastenzolder opgeborgen. Hier liggen de masten dusdanig opgesteld zodat niemand erbij kan. Indien u aan uw mast wilt werken leggen wij deze voor u klaar zodat u binnen of buiten werkzaamheden kunt verrichten.