Bekijk hier de voorjaarsactie voor 2019

12 maart zullen wij u het verwijderen van oude antifouling lagen demonstreren. De oude antifouling lagen worden op een eenvoudige wijze van het onderwaterschip gestraald. Of de ondergrond nu gelcoat of epoxy is, wij kunnen zonder beschadiging van de ondergrond snel, arbeidsvriendelijk en stofvrij uw schip schoonstralen.

Vandaag hebben we een catamaran van 12 meter lang en 7 meter breed uit het water getakeld. De boot was zo breed dat onze eigen jachtenkraan dit schip niet uit het water kon hijssen en we een mobiele kraanwagen hebben moeten laten komen. Op een op maat gemaakte bok speciaal voor deze catamaran hebben we de boot naar de werf gereden. 

Heeft u zelf geen tijd of zin om uw boot te poetsen of te antifoulingen dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen tegen vaste prijzen.

Onlangs heeft jachtwerf van den Berg het onderwaterschip van een polyester jacht gestraald. 7 oude antifouling, tussen- en epoxylagen zijn mbv. Sponsstralen succesvol verwijderd zonder de gelcoat te beschadigen. De gebruikte sponsjes zijn voorzien van straalmiddel. Het grote voordeel is het stofarme stralen en de snelheid waarmee dit gaat. In 2 dagen was de klus geklaard.